Rå i hue
Sol og varme og 5-stjerners resort

Finn deg selv før du finner kjæresten

En tur og kurs for deg som ønsker å finne tilbake til deg selv og stå stødigere i deg selv når du skal finne kjærligheten og det livet du ønsker!
KUN Kr 12.990,- ved bestilling før 1.januar 2019, pris i delt dobbeltrom Kr 13.990 etter 1. januar 2019 Singelromstillegg kr 1100,-
* Fly tur/retur, transport, all inclusive hotell, workshops, kursmateriale og lydfiler m.m.

3 mål for turen

1

Trygg, sterk og modig!

Vi skal løfte frem den du er! Finne frem til deg som kanskje er litt gjemt og glemt inni der. Den du ønsker å være som står stødig når du trenger det.

2

Mye latter og glede

Dette er en tur hvor latteren sitter løst og selvhøytideligheten er lagt vekk. Vi skal gjøre det ufarlig og trygt å være deg!

3

Sol, strand og tid til DEG

Dette er en tur med tid for refleksjon, diskusjon, mental trening og coaching, samtidig kan du nyte sol, strand, spa, trening og det du ønsker.

Hør mer om turen

Hvem er denne turen for? Hva kan du få ut av å være med på denne turen?

Dette er turen for deg som er singel (kvinner eller mann), eller kanskje du nettopp har fått deg kjæreste. Du har et ønske om å komme bedre på plass i deg selv. Finne frem igjen til den du er under all påvirkningen utenfra, erfaringer og tanker som har skapt holdninger og tanker om deg selv som kanskje begrenser deg i å leve det livet du ønsker. Turen er for deg som vil strekke deg og være på ditt beste når du skal ut å finne den beste kjæresten du ønsker deg! Deg som lurer på om du også kan lære noen triks og teknikker for hvordan du kan finne og tiltrekke deg nettopp den du ønsker deg.

Dette er en tur hvor latteren sitter løst og selvhøytideligheten er lagt vekk. Det er en trygg og romslig atmosfære for å være deg.

Dette er en tur med tid for refleksjon, diskusjon og konkrete verktøy og teknikker for å oppnå nettopp det å finne tilbake til deg selv, få frem den du ønsker å være. En tur for å skrelle av de “lagene” du ikke ønsker å ha med deg videre når du kommer hjem. De “lagene” som skaper begrensninger, som gjør at du ikke føler du er god nok, som gjør at du ikke står opp for deg selv og gjør valg som er riktige for deg, de lagene som gjør at den du er innerst i kjernen av deg ikke får komme frem og blomstre. 

Med mental trening og coachingverktøy skal vi bygge opp den sterke, trygge og modige deg som har det bra med seg selv uansett hva som foregår på utsiden. Du som gjør gode og riktige valg for deg selv. Du som kan bevege deg utenfor komfortsonen og åpne opp for nye opplevelser og erfaringer uten å være bekymret for hva de rundt deg vil mene og si om det. 

Du kommer til å bli veldig godt kjent med hva som er verdiene dine. Behovene dine. Grensene dine. Du kommer til å vite hva du kan gjøre for å beholde integriteten og selvfølelsen intakt når du dras i feil retning ifht nettopp verdiene, behovene og grensene dine. Dette er en tur for å lære å slippe og legge bak seg det som er over, sånn at du blir klar for det nye og spennende!

Vi skal lage triggere for å kunne hente opp ønskede tilstander når du trenger det. F.eks å kunne være mentalt sterk når du ønsker det, eller morsom og pratsom på fest osv. vi skal innom temaene både kroppsspråk og kommunikasjon.

Du kommer til å lære hvordan du kan rydde opp i og etablere bedre tankevaner. Du kommer til å lære knallgode visualiseringsteknikker som vil sette deg istand til å bli verdens beste på å være deg. Teknikker som idrettseliten vil misunne deg! Og alt dette gjøres konkret og enkelt sånn at du drar hjem og føler at du har lært mye matnyttig og effektivt. Du vil kjenne på effekten når du drar hjem, og jo mer du bruker det du har lært, jo mer vil du kjenne og oppleve effekten!! Det kan jeg garantere deg!

Dette er en uke vi skal jobbe både fysisk, mentalt og emosjonelt. En uke som skal være morsom og lærerik på samme tid. Finn deg selv før du finner kjæresten!

Mental trening og coaching

Det blir workshops hver dag og du får utdelt kursmateriell og lydfiler som du kan bruke videre hjemme etterpå. Du får konkrete verktøy og teknikker, steg for steg oppskrifter, for hvordan du kan finne frem til å styrke den trygge, sterke og modige deg. Det er lettere å få resultater når du vet konkret hva du kan gjøre. Ingen trenger å dele eller prestere noe i plenum som du ikke ønsker selv.

5-stjerners hotell

Sjekk inn på et fantastisk fem-stjerners hotell. Nyt god og næringsrik mat, fra hotellets egen gård, med god drikke til, og benytt dagene til  virkelig å roe ned i nydelige omgivelser. Hotellet har eget treningssenter og spa avdeling. Det er også en nydelig park på vei ned til egen sand strand, og fin strandpromenade for å gå tur.

Hotellet ligger utenfor Side i Tyrkia. Club Grand Side & Aqua.

PROGRAM

Det er godt med fritid til å nyte sol, strand, spa, trening eller det du ønsker. Endring i programmet kan forekomme.

Dag 1

Tirsdag 23. April

06:15 Avreise med Norwegian fra Oslo Gardermoen 11:20 Ankomst Antalya. Transport til hotellet ca. 13:00, Felles lunsj og informasjonsmøte etterpå 18:00-20:00, Workshop 20:00, Herlig middag 

Dag 2

Onsdag 24.April

09:00, Deilig frokost 10:00-12:00,  Workshop 13:00, Lunsj – herlig nytelse 17:00-20:00, Workshop 20:00, Deilig middag ´

Dag 3

Torsdag 25.April

09:00, Deilig frokost 10:00-12:00,  Workshop 13:00, Lunsj – herlig nytelse 17:00-20:00, Workshop 20:00, Deilig middag ´

Dag 4

Fredag 26.April

09:00, Deilig frokost 10:00-12:00,  Workshop 13:00, Lunsj – herlig nytelse 17:00-20:00, Workshop 20:00, Deilig middag ´

Dag 5

Lørdag 27.April

09:00 Deilig frokost 10:00-12:00 Workshop Lunsj for dem som ønsker. FRI til utflukt, shopping el.l. 19:30 Middag og fest

Dag 6

Søndag 28.April

FRI 18:00-20:00 Workhop 20:00 Middag

Dag 7

Mandag 29.April

09:00 Deilig frokost  10:00-12:00 Workshop 13:00 Lunsj, en smakfull nytelse  18:00-20:00 Avslutning og oppsummering  20:00 Herlig middag 

Dag 8

Tirsdag 30.April

Avreise fra hotellet ca kl. 09:00. Reiser med Norwegian fra Antalya kl. 12:10 og lander på Oslo Gardermoen kl. 15:30.

Rå i hue – Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene, og har nå jobbet med mental trening, personlig utvikling og coaching 10 år. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å treffe nye kursdeltagere. Å lære bort gode verktøy og teknikker som gir økt livsmestring og evne til å skape det livet og den hverdagen fylt med det du ønsker er det som driver meg. Å få lov til å se mennesker blomstre opp, strekke seg og “falle på plass” er veldig meningsfylt. Håper virkelig å treffe deg på denne turen som jeg gleder meg veldig til å gjennomføre!

Jeg er opptatt av å skape gode øyeblikk med moro og glede, og denne turen vil være full av sånne øyeblikk!

Interessert i å delta på turen?

Meld deg på i dag!

Har du spørsmål?

Har du spørsmål så send gjerne en epost til lene@raaihue.no eller på facebook ved å trykke på knappen nedenfor.

Sikre din plass nå

Vi har begrenset med plasser, meld deg på i dag! Ekstra god pris på bestilling før 1. januar 2019. Kr 3000 i depositum ved påmelding. Dette refunderes ikke om du melder avbud. Ved sykdom får du dekket hele beløpet på forsikringen med legeerklæring.

Pris: 12.990 NOK*

Prisen inkluderer: * Delt dobbeltrom (Mulighet for å ha rommet alene til kr 1100 ekstra) * Direktefly tur/retur Oslo – Antalya med Norwegian * Transport fra flyplass til hotellet t/r * 5-stjerners hotell * All inclusive. Dvs alle måltider, drikke til maten og utenom i baren, kaffe/te. Noen utenlandske drinker o.l. koster ekstra. * Alt av kurs, materiell og lydfiler. * Pris Kr 13.990 fra 1.januar 2019.
Turen organiseres av Rå i hue Lene Thorgersen Røine. Teknisk reisearrangør er M-Travel som er spesialist på treningsleire i Tyrkia. Finn deg selv før du finner kjæresten © 2018 – Alle Rettigheter Reservert