Rå i hue og Silvametoden Norge

Finn deg selv før du finner kjæresten

En tur for deg som ønsker å finne tilbake til deg selv og stå stødigere i deg selv når du skal finne kjærligheten og det livet du ønsker!

PÅMELDING ER NÅ STOPPET! FØLG MED FOR INFORMASJON OM NESTE TUR!

Det å kjenne seg selv er avgjørende for gode forhold

Hvem er denne turen for? Hva kan du få ut av å være med på denne turen?

Dette er turen for deg som er singel (kvinner eller mann), eller kanskje du nettopp har fått deg kjæreste. Du har et ønske om å finne frem igjen til den du er under all påvirkningen utenfra, erfaringer og tanker som har skapt holdninger og tanker om deg selv. Du som ønsker å være enda bedre i balanse i deg selv, og på den måten være mer attraktiv fordi du har en helt spesiell utstråling.

Turen er for deg som ønsker å lære noen triks og teknikker for hvordan du kan finne og tiltrekke deg nettopp den du ønsker deg.

Med mental trening og coachingverktøy skal vi bygge opp den sterke, trygge og modige deg som har det bra med seg selv uansett hva som foregår på utsiden, uavhengig av om du har kjæreste eller ei. Du som gjør gode og riktige valg for deg selv. Du som kan bevege deg utenfor komfortsonen og åpne opp for nye opplevelser og erfaringer uten å være bekymret for hva de rundt deg vil mene og si om det. Tenk et lite øyeblikk over hvordan det vil føles!

Stikkord for flere temaer vi kommer til å være innom:

R

Verdiene, behovene og grensene dine

R

Hvordan slippe fortiden og åpne for det du ønsker nå

R

Kommunikasjon og kroppsspråk

R

Triggere, en betinget respons f.eks. den mentalt sterke deg

R

Rydde i tankevaner

R

Visualiseringsteknikker

Dette er en uke vi skal jobbe både fysisk, mentalt og emosjonelt. En uke som skal være morsom og lærerik på samme tid. Finn deg selv før du finner kjæresten og kjærligheten på ny!

Nydelig og eksotisk lokasjon

Turen tar deg til nydelige Side i Tyrkia, til Club Grand Side & Aqua. Dette er et 5 stjerners hotell med alle fasiliteter for at du skal kunne nyte og finne roen.

Vakkert og eksotisk!

Mål for turen

Trygg, sterk og modig!

Vi skal løfte frem den du er! Finne frem til deg som kanskje er litt gjemt og glemt inni der. Den du ønsker å være som står stødig når du søker etter kjærligheten.

Mye latter og glede

Dette er en tur hvor latteren sitter løst og selvhøytideligheten er lagt vekk. Vi skal gjøre det ufarlig og trygt å være deg!

Sol, strand og tid til DEG

Dette er en tur med tid for læring, refleksjon, diskusjon, mental trening og coaching. Samtidig kan du nyte sol, strand, spa, trening og det du ønsker.

Hør hva arrangøren har å si

Turen arrangeres av Lene Thorgersen Røine som har 10 års erfaring innen mentaltrening og coaching, hun driver firmaet sitt Rå i hue som også har rettighetene for Silvametoden i Norge og Sverige, og Mette Myrvang i M-Travel som har organisert reiser til Tyrkia siden 2009.

5* stjerners kvalitet

Etter en uke med workshops, læring, bevisstgjøring og øvelse vil du  kjenne på effekten når du drar hjem, og jo mer du bruker det du har lært, jo mer vil du kjenne og oppleve effekten!! Det kan jeg garantere deg! 

Mentaltrening og coaching

Det blir workshops hver dag og du får utdelt kursmateriell og lydfiler som du kan bruke videre hjemme etterpå. Du får konkrete verktøy og teknikker, steg for steg oppskrifter, for hvordan du kan finne frem til å styrke den trygge, sterke og modige deg. Det er lettere å få resultater når du vet konkret hva du kan gjøre. Når du gjør en indre jobb vil du ha en annen ustråling og fremstå mer attraktiv. Ingen trenger å dele eller prestere noe i plenum som du ikke ønsker selv.

Hotell med 5* stjerner

Sjekk inn på et fantastisk fem-stjerners hotell. Nyt god og næringsrik mat, fra hotellets egen gård, med god drikke til, og benytt dagene til virkelig å roe ned i nydelige omgivelser. Hotellet har eget treningssenter og spa avdeling. Det er også en nydelig park på vei ned til egen sand strand, og fin strandpromenade for å gå tur. Hotellet ligger utenfor Side i Tyrkia. Hotellnavn: Club Grand Side & Aqua.

Bli med på turen og finn tilbake til deg selv før du finner kjæresten og kjærligheten på ny

Du vil kjenne på effekten når du drar hjem, og jo mer du bruker det du har lært, jo mer vil du kjenne og oppleve effekten!! Det kan jeg garantere deg!

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt på epost lene@raaihue.no eller via facebooksiden her.

Sikre din plass i dag

Vi har begrenset med plasser, meld deg på i dag! 
Kr 3000 i depositum ved påmelding. Dette refunderes ikke om du melder avbud. Ved sykdom får du dekket hele beløpet på forsikringen med legeerklæring.

Pris: 12.990 NOK* 

* Prisen inkluderer: Delt dobbeltrom (Mulighet for å ha rommet alene til kr 1100 ekstra) * Direktefly tur/retur Oslo – Antalya med Norwegian * Transport fra flyplass til hotellet t/r * 5-stjerners hotell * All inclusive. Dvs alle måltider, drikke til maten og utenom i baren, kaffe/te. Noen utenlandske drinker o.l. koster ekstra. * Alt av kurs, materiell og lydfiler. Verdien på dette alene er kr 9000!!! 

Alle rettigheter reservert © 2018

Silvametoden Norge og Rå i hue