SILVAMETODEN

Lær deg teknikker (aktiv meditasjon) som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

SilvaMetoden er kurs i personlig utvikling som har eksistert og videreutviklet og blitt perfeksjonert i over 50 år. Det er mental trening, tanketrening, bevissthetstrening for at du skal kunne ta i bruk mer av de ressursene du har tilgjengelig.

Det er kurs både for barn, ungdom og voksne. Det holdes åpne kurs, og om du ønsker et kurs i din bedrift tilpasser vi til det.

Her kan du høre litt om Silvametoden.

 

Silvametoden – Silva Life System (sls)

 er vårt grunnkurs og det første steget.

Forestill deg fordelene av å ….

 • bli kvitt negativt stress, ha indre ro gjennom dagen

 • være mindre bekymringet,

 • sove bedre og våkne uthvilt og energisk

 • ha nærere og dypere relasjoner

 • ha økt fokus og konsentrasjon

 • bedre hukommelse og innlæringsevne – effektiv studieteknikk

 • redusere / kvitte deg med hodepine, migrene og andre smerter

 • ha bedre fysisk og mental helse, styrket immunforsvar

 • få kreative og intuitive ideer som tar deg raskere mot målene dine

 • øke selvtilliten og tryggheten i egne valg

 • være mer til stede i eget liv og i flyt med omgivelsene

SilvaMetoden SLS er laget for å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og forestilling, tenke positivt og meditasjon.

SilvaMetoden SLS består av en rekke ledede øvelser som starter med at du lærer hvordan du setter deg i en avslappet, meditativ tilstand. Hver eneste øvelse leder til større bevissthet og økt evne til å fokusere tankene dine.

Denne nyervervede evnen tillater deg å løse hverdagsoppgavene, få et bedre perspektiv på livet ditt og få til mer av det du ønsker.

Dette kurset har allerede forandret mange menneskers liv.

Er det DIN tur nå?

Se om det er et live kurs i nærheten der du bor, eller meld deg på Gratiskurset for å få en introduksjon til Silvametoden, eller kjøp et onlinekurs.

 

Silvametoden for barn og ungdom 

”For barn og unge som vil bygge selvtillit… gjøre det bra på skolen… som vil få til det de vil!… som vil forbedre det de er gode på… som vil redusere sine begrensninger… som ikke vil leve livet som et offer for omstendighetene…”

På barne og ungdomskurs lærer du de samme teknikkene som voksne på kurs i SilvaMetoden sls. Innlæringen av materialet skjer på en langt mer lekende måte da det ikke er behov for så mange logiske forklaringer som det vi bruker på kurs for voksne.

Kurs for barn er i utgangspunktet for alderen 8 til 11 år, og ungdomskurs er for alderen 12 til 16 år.

Silvametoden Intuisjonstrening

Venter du på at livet ditt skal ”begynne”? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening. Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt for bl.a. bedre valg i livet ditt.

 

Gjør deg klar til å utforske ditt indre rom, dine egne behov og ditt virkelige potensial. Intuisjonskurset er bevissthetstrening og en subjektiv utdanning som vil hjelpe deg på alle områder i livet; helse, relasjoner, arbeid, personlig vekst og livsoppgaven din.

 

Intuisjonen din er sansebasert. Den kommer gjennom sansene. Du har en magefølelse eller andre følelser i kroppen, du hører det eller bare vet det eller du ser det eller det er et symbol som dukker opp. Dette anså José Silva som kronen på verket sitt. Han ønsket at vi skulle lære oss å bruke våre geniale evner slik at vi kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle.

 

Sentralt på kurset er de mentale øvelsene. De foregår i en avslappet, meditativ tilstand der du aktiviserer den indre delen av hjernen, den som produserer alfa/theta frekvenser, og gir tilgang til din indre bevissthet. I hver øvelse får du muligheten til å arbeide med deg selv. Du trenger ikke prestere noe eller dele ting av personlig karakter du ikke ønsker. Du får erfaringer og resultater allerede på kurset.

 

Anvendt ESP – bruke intuisjonen din aktivt.

Du erfarer din egen intuisjon og får bekreftet at den informasjonen du oppfatter ved hjelp av din egen intuisjon er korrekt. Du får referanser for hvordan din intuisjon fungerer (visuelt, auditivt el kinestetisk). Dette kan du senere utnytte både objektivt og subjektivt slik at du lykkes oftere enn før.

 

Vi diskuterer flaks og uflaks, det å lykkes versus mislykkes, og den kommunikasjon som foregår mellom oss mennesker uten at vi bruker de fysiske sansene.

 

Hensikten er at du skal lære å bruke disse subjektive egenskapene til å løse hverdagens utfordringer enda bedre. Du blir bevisst egne behov og blir bedre i stand til å skape det livet du ønsker å leve.

 

Det er ingen grunn til å tro at den evolusjonen vi har sett i vår tid kommer til å stoppe opp. Tvert imot, barna våre, de nye generasjonene, EQ (emosjonell intelligens) generasjonen, utvikler andre egenskaper som blir viktigere i det samfunnet de skal arve. ”De har vært pålogget siden de ble født og er vant til å uttrykke seg i både tekst, lyd og bilder. De blogger. Tegner og forteller historien sin. Danser, synger og fotograferer for å uttrykke hvem de er.”

Vi som er foreldre av denne EQ generasjonen trenger nye ferdigheter for å henge med i svingene ettersom de nye generasjonene tar over. Disse ferdighetene finner du i SilvaMetoden og da særlig Silva Intuisjonstrening.

 

Fjerne tankemønstre som hindrer deg i å nå målene dine

Hvem er jeg? “Venstrehjernen”, der du er et individ adskilt fra alle andre.

Hvem er vi? “Høyrehjernen”, der du er verdens kilde, i ett med alt som er.

 

 

For å delta på intuisjonskurset må du tidligere ha gjennomført Silvametoden sls (silva life system). Pris for førstegangsdeltagerer er kr 4900. Etterpå får du repetisjonsrett resten av livet på dette kurset. Pr nå koster repetisjon kun kr 550, kr 700 fra høst 2018.

Kurset er kl 10 til 20 på både lørdagen og søndagen.

 

Du som tidligere har vært på kurs i Silvametoden BLS (før høsten 2008) repeterer på grunnkurset Silvametoden sls. Fra 2008 ble Silvametoden tilført mye nytt materiale. BLS kurset ble delt i Silva life system og Intuisjonskurset. I Norge hadde vi noen år der du som deltager repeterte på begge kursene (og fikk da ny diplom og repetisjonsrett på Intuisjonskurset). Så var det en glidende overgang med redusert pris for å få diplom og repetisjonsrett også på Intuisjonskurset, nå har du mulighet til å “oppgradere” for kr 2400 for å få full repetisjonsrett videre på Intuisjonskurset også.

 

Repetisjonsretten gjelder på alle kurs i Silvametoden, har du tatt kurset en gang får du så repetere på det kurset til en god pris (MERK du får ikke repetisjonsrett på alle de forskjellige kursene ved å ha deltatt på et kurs, men på det kurset du har tatt.)

FINN SILVAMETODEN PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Instagram-3

Copyright © Silvametoden Norge. Alle Rettigheter Reservert