Instruktørene

Bli bedre kjente med våre instruktører og de du skal være på kurs hos.

Leder for Silvametoden Norge

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og har jobbet med Silvametoden i 12 år. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å treffe nye og spennende kursdeltagere. Av utdannelse er jeg siviløkonom, men nå er det altså mental trening, bevissthetstrening, meditasjon og intuisjonstrening som fyller arbeidshverdagen min. Jeg er brennende opptatt av at vi skal bli sterkere, tryggere og modigere på innsiden. Da håndtere vi det som er på utsiden mye bedre, både medgangen og motgangen. Å lære bort gode verktøy og teknikker som gir økt livsmestring og evne til å skape det livet og den hverdagen fylt med det du ønsker er det som driver meg. Når du er “på utsiden” den du er “på innsiden” da er livet bedre og bedre! Å få lov til å se unge og voksne blomstre og strekke seg er veldig meningsfylt. Håper jeg ser deg på kurs!

Kristin Skjøstad

Jeg er opptatt av selvutvikling og har en lidenskap for å avsløre mønster som holder oss fast i noe som ikke er godt for oss selv. Silvametoden gir oss redskaper for dette og lærer oss å ta ansvar for eget liv. I Silvametoden finner du alt samlet i ett konsept! Her har du meditasjon, mindfullness, bevisstgjøring, healing, positiv psykologi, intuisjonstrening, mental trening og mye annet under samme konsept. Gleder meg til å se deg på kurs.

Ann Kristin Risvaag

Ann Kristin Wold Risvaag kom i kontakt med Silvametoden tidlig i tjueårene, gjennom bøkene ,”Silvametoden” og “Hvordan få hjelp fra den andre siden”, skrevet av José Silva. Selv om Silvametoden var i vekst over hele verden, fulgte ikke Ann Kristin den stien på den tiden. Fra 2017 har hun vært en del av et Silvametodens team, med den erfarne direktøren for Silva Norge og Sverige, Lene Thorgersen Røine som leder. Ann Kristin holder kurs i Silvametoden Silva Life System, Silva barnekurs og ungdomskurs og ulike workshop i Norge og Sverige.

Tamas Juhasz-Ollerenyi

Tamas bor på Lillestrøm, og han er lidenskapelig opptatt av å lære bort og å inspirere deg. Tamas er opprinnelig fra Ungarn der det er et stort Silva miljø, og han har lært av mange erfarne instruktører både i Ungarn, Norge og Storbritannia. Siden 2016 har han jobbet tett med sin mentor, Lene Thorgersen Røine, som er direktør og ansvarlig for Silvametoden i Norge og Sverige. Tamas er en erfaren og aktiv bruker av Silvametoden og holder forskjellige kurs og workshops i Norge og etterhvert i Sverige.

Lær hvordan du kan ta i bruk mentaltrening i din hverdag

Kom i gang med oss i dag!

Digital gratiskurs i mentaltrening

Delta på vårt gratis introduksjonskurs i mentaltrening.

Se hva tidligere deltakere sier om SilvaMetoden

Liv

Deltaker

Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført  ?
“Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på  :-), og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!  😀

Cecilie Aagot

Deltaker

Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etterhvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort. 😉

Ragna

Deltaker

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine  ?

Finn et kurs i nærheten av deg

Delta på et kurs for å mestre stress, ta kontrollen tilbake og bli den beste versjonen av deg selv.

Silvametoden Norge © 2018 – Alle Rettigheter Reservert

Nettside designet av BURO Ventures

Personvern