Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker (aktiv meditasjon) som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN – kursoversikt 

Du er alltid velkommen til å sende epost med eventuelle spørsmål, f.eks om du er repeterende og ikke har sertifikatnummeret ditt, eller om du har spørsmål siden du ikke har vært på kurs tidligere. Epost lene@silvametoden.no

OSLO

Barnekurs (alder 8 til 11 år) lørdag og søndag 23. og 24.september. Kl 10 til 17 begge dager. Noen få plasser igjen. Ta kontakt direkte på epost lene@silvametoden.no.

 

Ungdomskurs (alder 12 til 16 år) lørdag og søndag 21. og 22. oktober. Kl 10 til 17 begge dager. Send epost om du vil reservere plass. lene@silvametoden.no

 

BERGEN

Silvametoden sls for voksne lørdag og søndag 4. og 5. november 2017 kl 10 til 20 begge dager.  Pris se nedenfor. Påmelding til repetisjon her.  Påmelding for NYE deltagere her.

 

TRONDHEIM

Silvametoden sls for voksne lørdag og søndag 25. og 26. november 2017 kl 10 til 20 begge dager.  Pris se nedenfor. Påmelding til repetisjon her.  Påmelding for NY deltager her.

 

PRISER

Førstegangsdeltagelse på Silvametoden sls for voksne koster kr 4900 (for barn og ungdom kr 3750). Etter det får du som deltager repetisjonsrett på det kurset du har vært resten av livet over hele verden. Repetisjon koster pr i dag kr 550.

MERK: Du som tidligere har vært på kurs i Silvametoden BLS (før høsten 2008) repeterer på grunnkurset Silvametoden sls. Fra 2008 ble Silvametoden tilført mye nytt materiale. BLS kurset ble delt i Silva life system og Intuisjonskurset. I Norge hadde vi noen år der du som deltager repeterte på begge kursene (og fikk da ny diplom og repetisjonsrett på Intuisjonskurset). Så var det en glidende overgang (på neste 5 år!) med redusert pris for å få diplom og repetisjonsrett også på Intuisjonskurset, før det ble nødvendig å betale som ny deltager for å få repetisjonsrett også på Intuisjonskurset.

 

Repetisjonsretten gjelder på alle kurs i Silvametoden, har du tatt kurset en gang får du så repetere på det kurset til en god pris (MERK du får ikke repetisjonsrett på alle de forskjellige kursene ved å ha deltatt på et kurs, men på det kurset du har tatt.)

Egen pris for kurs med Ken Coscia.

  • Silvametoden sls kr 4900
  • Silva Intuisjonstrening kr 4900
  • Pris for barn og ungdom kr 3750
  • Repetisjon kr 550 for alle.

Påmelding er bindende. Ved forfall gis beskjed god tid i forkant.

FINN SILVAMETODEN PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Instagram-3

Copyright © Silvametoden Norge. Alle Rettigheter Reservert