Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her
SILVAMETODEN

Lær deg teknikker (aktiv meditasjon) som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

KURSOVERSIKT

Du er alltid velkommen til å sende epost med eventuelle spørsmål, f.eks om du er repeterende og ikke har sertifikatnummeret ditt, eller om du har spørsmål siden du ikke har vært på kurs tidligere. Epost lene@silvametoden.no

Har du lyst til å teste ut en liten enkel smakebit på hva vi jobber med? Da kan du melde deg på et GRATIS MINIKURS her. Da får du noen enkle øvelser og kan kjenne på noe av det vi gjør. Det kan selvfølgelig ikke erstatte det å være på et live kurs, men gir deg en fin test på hva det er.

OSLO

Silva Manifesting med Laura Silva Quesada. Lørdag og søndag 26. og 27.mai 2018. Priser og påmeldinger. Pris kr 4000 for førstegangsdeltagelse kan også deles opp i 2 eller 4 deler. 

For mer informasjon les her. Dette kurset vil holdes av Laura på engelsk. Er det spørsmål ifht språket så er vi mange der som kan kontaktes for å forklare i pauser osv. 

 

Silva Life System (sls, grunnkurset) for voksne lørdag og søndag 1. og 2. september 2018 kl 10 til 20 begge dager. Trykk for påmelding Ny deltager, påmelding for repetisjon.

 

Silva Mastery med Ken Coscia lørdag og søndag 3. og 4.november 2018. Priser og påmeldinger kommer senere.

Send epost om du har spørsmål lene@silvametoden.no

TRONDHEIM

Silva Life System (sls, grunnkurset) for voksne lørdag og søndag 13. og 14. oktober 2018 kl 10 til 20 begge dager. Trykk for mer informasjon og påmelding NY deltager, påmelding for repetisjon.

Silva Intuisjon System for voksne lørdag og søndag 10. og 11. november 2018 kl 10 til 20 begge dager. Ny deltager påmelding. Påmelding for repetisjon. Påmelding om du har vært på BLS før 2008 og ikke fått nytt sertifikatnummer på intuisjonskurset før, da kan du oppgradere til å få videre repetisjonsrett på dette kurset også.

BERGEN

Silva Intuisjon System for voksne lørdag og søndag 2. og 3. juni kl 10 til 20 begge dager. Påmelding til å oppgradere for deg som har vært på kurs før 2008 og ikke har fått nytt sertifikatnr. på Intuisjonskurset enda, meld deg på til oppgradering her. Påmelding NY deltager her. Påmelding til repetisjon her.

Silva Life System (sls, grunnkurset) for voksne lørdag og søndag 8. og 9. september kl 10 til 20 begge dager. 

STAVANGER

Silva Life System (sls, grunnkurset) og Silva Intuisjon System for voksne Dette kurset må desverre flyttes i tid. Informasjon kommer.

BODØ

Silva Life System (sls, grunnkurset) for voksne kommer neste gang i november.

LILLESTRØM

Silva Life System (sls, grunnkurset) for voksne lørdag og søndag 13. og 14. oktober 2018 kl 10 til 20 begge dager. Trykk for mer informasjon og påmelding NY deltager, påmelding for repetisjon.

PRISER

Førstegangsdeltagelse på Silvametoden sls for voksne koster kr 4900 (for barn og ungdom kr 3750). Etter det får du som deltager repetisjonsrett på det kurset du har vært resten av livet over hele verden. Repetisjon koster pr i dag kr 700.

MERK: Du som tidligere har vært på kurs i Silvametoden BLS (før høsten 2008) repeterer på grunnkurset Silvametoden sls. Fra 2008 ble Silvametoden tilført mye nytt materiale. BLS kurset ble delt i Silva life system og Intuisjonskurset. Ønsker du som har deltatt på BLS å oppgradere til også å få repetisjonsrett på Intuisjonskurset koster dette kr 2400 (kr 2500 fra høsten 2018). Da får du ny diplom og nummer i databasen vår, og kan repetere på intuisjonskurset videre etter det.

Repetisjonsretten gjelder på alle kurs i Silvametoden, har du tatt kurset en gang får du så repetere på det kurset til en god pris (MERK du får ikke repetisjonsrett på alle de forskjellige kursene ved å ha deltatt på et kurs, men på det kurset du har tatt.) Det er ikke repetisjonsrett på workshops, temakvelder, onlineprodukter, streaming o.l..

 

Egne priser for kurs med Ken Coscia og Laura Silva Quesada:

  • Silvametoden sls kr 4900 
  • Silva Intuisjonstrening kr 4900
  • Pris for barn og ungdom kr 3750 
  • Repetisjon kr 700.
  • Oppgradering fra BLS (kurset fra før 2008) til Intuisjons system er kr 2400, fra høsten 2018 blir det kr 2500.

Påmelding er bindende. Ved forfall gis beskjed god tid i forkant, og påmeldingsavgiften kan stå til neste kurs.

FINN SILVAMETODEN PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Instagram-3

Copyright © Silvametoden Norge. Alle Rettigheter Reservert