Silvametoden

Du er invitert til 2-dagers kurs på Hamar 30. og 31.mars 2019

Lær meditasjon for å oppnå indre ro, livsmestring og bli den beste versjonen av deg selv!

Dato

30. og 31. mars

2019

Tidspunkt

Start: 10:00

Slutt: 20:00

Lokasjon

Scandic

Ringsaker

Opplever du:

At du har mange distraherende tanker gjennom hele dagen?

Ønsker bli kvitt negativt stress og få tilbake energien du en gang hadde?

Å ha problemer med søvn eller hodepine som følge av stress?

Å ha et indre ønske om å være tryggere på deg selv?

Dette er helt normalt…

Og er ofte noen av de mange grunnene til at folk kommer til oss på kurs.

På kurs hos oss så lærer du aktiv meditasjon og hvordan du kan utvikle intuisjonen din. Sammen vil dette gjøre at du enklere kan oppnå potensialet ditt, og finne ut av hva som er riktig for deg.

Silvametoden er teknikkbasert, og du får enkle oppskrifter for hvordan du gjør meditasjonsøvelsene og en kursmanual som gir en oversikt over hva kurset inneholder.

Fortsatt usikker på om du skal delta?

Se hva tidligere deltakere sier:

Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført  😉
“Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på  :-), og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!  :-D”

– Liv

“Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etterhvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort. ;-)”

– Cecilie Aagot

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine  🙂

– Ragna

Kurset starter om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Om det ikke var nok…

Så vil du etter å ha vært på kurs en gang, få muligheten til å repetere det samme kurset resten av livet over hele verden, da til brøkdelen av prisen. Nettopp for at du skal kunne få gjentatte spark i baken og inspirasjon til å fortsette reisen din.

La oss rydde, lære og forstå, og inspirere hverandre sammen på en hyggelig kurshelg.

Din instruktør

Kristin Skjøstad

Jeg er opptatt av selvutvikling og har en lidenskap for å avsløre mønster som holder oss fast i noe som ikke er godt for oss selv. Silvametoden gir oss redskaper for dette og lærer oss å ta ansvar for eget liv. I Silvametoden finner du alt samlet i ett konsept! Her har du meditasjon, mindfullness, bevisstgjøring, healing, positiv psykologi, intuisjonstrening, mental trening og mye annet under samme konsept. Gleder meg til å se deg på kurs.

Meld deg på

For å gjøre enklest mulig har vi følgende muligheter

Alt i en betaling

Betal hele summen med en gang.

4.900 NOK

Delt på 2

Betal hele summen i to omganger.

2.500 NOK x 2

Delt på 4

Betal hele summen i fire omganger.

1.300 NOK x 4

Repeterende?

Silvametoden Norge © 2018