Silvametoden

Du er invitert til 2-dagers kurs i Lillestrøm

Lær meditasjon for å oppnå indre ro, livsmestring og bli den beste versjonen av deg selv!

Dato

13. og 14. Oktober

2018

Tidspunkt

Start: 10:00

Slutt: 20:00

Lokasjon

Thon Hotel Arena

Nesgata 1, Lillestrøm

Opplever du:

At du har mange distraherende tanker gjennom hele dagen?

Ønsker bli kvitt negativt stress og få tilbake energien du en gang hadde?

Å ha problemer med søvn eller hodepine som følge av stress?

Å ha et indre ønske om å være tryggere på deg selv?

Dette er helt normalt…

Og er ofte noen av de mange grunnene til at folk kommer til oss på kurs.

På kurs hos oss så lærer du aktiv meditasjon og hvordan du kan utvikle intuisjonen din. Sammen vil dette gjøre at du enklere kan oppnå potensialet ditt, og finne ut av hva som er riktig for deg.

Silvametoden er teknikkbasert, og du får enkle oppskrifter for hvordan du gjør meditasjonsøvelsene og en kursmanual som gir en oversikt over hva kurset inneholder.

Fortsatt usikker på om du skal delta?

Se hva tidligere deltakere sier:

Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført  😉
“Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på  :-), og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!  :-D”

– Liv

“Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etterhvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort. ;-)”

– Cecilie Aagot

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine  🙂

– Ragna

Kurset starter om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Om det ikke var nok…

Så vil du etter å ha vært på kurs en gang, få muligheten til å repetere det samme kurset resten av livet over hele verden, da til brøkdelen av prisen. Nettopp for at du skal kunne få gjentatte spark i baken og inspirasjon til å fortsette reisen din.

La oss rydde, lære og forstå, og inspirere hverandre sammen på en hyggelig kurshelg.

Din instruktør

Lene Thorgersen

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og har jobbet med Silvametoden i 10 år. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å treffe nye og spennende kursdeltagere. Av utdannelse er jeg siviløkonom, men nå er det altså mental trening, bevissthetstrening og meditasjon som fyller arbeidshverdagen min. Jeg pleier å si at vi skal bli sterkere, tryggere og modigere på innsiden. Da håndtere vi det som er på utsiden mye bedre, både medgangen og motgangen. Å lære bort gode verktøy og teknikker som gir økt livsmestring og evne til å skape det livet og den hverdagen fylt med det du ønsker er det som driver meg. Å få lov til å se unge og voksne blomstre og strekke seg er veldig meningsfylt. Håper jeg ser deg på kurs!

Din instruktør

Tamas Juhasz-Ollerenyi

Tamas bor på Lillestrøm, og han er lidenskapelig opptatt av å lære bort og å inspirere deg. Tamas er opprinnelig fra Ungarn der det er et stort Silva miljø, og han har lært av mange erfarne instruktører både i Ungarn, Norge og Storbritannia. Siden 2016 har han jobbet tett med sin mentor, Lene Thorgersen Røine, som er direktør og ansvarlig for Silvametoden i Norge og Sverige. Tamas er en erfaren og aktiv bruker av Silvametoden og holder forskjellige kurs og workshops i Norge og etterhvert i Sverige.

Få 3 bonuser

Om du melder deg på i dag vil du motta 3 mentaltrening og stressmestrings teknikker til en verdi av 450,-. 

Meld deg på

For å gjøre enklest mulig har vi følgende muligheter

Alt i en betaling

Betal hele summen med en gang.

4.900 NOK

Delt på 2

Betal hele summen i to omganger.

2.500 NOK x 2

Delt på 4

Betal hele summen i fire omganger.

1.300 NOK x 4

Repeterende?

Silvametoden Norge © 2018