OSLO - Repeterende deltager på barnekurs (8-12 år) 26.oktober 2024

 

Fyll inn informasjonen i skjemaet nedenfor. Betaling = påmelding og sikret plass. Husk å oppgi navnet på barnet til bruk på diplomet.

Velkommen til barnekurset for alder 8 til 12 år.

Her melder du på dersom barnet ditt har vært på kurset tidligere, og er repeterende. 

Sted for kurset Haraldsheimen, Haraldsheimveien 4, 0587 Oslo

Silvametoden tilbyr ypperlige teknikker som barna kan bruke for å hjelpe seg selv med bl.a. press og stress i hverdagen og til å styrke selvbildet sitt. Teknikker i mental trening som setter dem i stand til å håndtere hverdagen og seg selv på en bedre og bedre måte. Vi kaller det bedre livsmestring.

Viktig informasjon:

Neste kursdato for barnekurs er lørdag 26.oktober kl. 10-17 med fysisk oppmøte på Haraldsheim i Oslo. Denne dagen blir fulgt opp av en kurskveld på zoom 2 uker etterpå der barna er med sammen med en forelder. Vi gjør det på denne måten fordi det gir barna tid til å øve og kjenne på hvordan de forskjellige øvelsene føles. Kanskje har barna funnet øvelser de kan bruke i hverdagen. I tillegg til kurset vil dere ha tilgang til kursportalen med alt innhold i 1 måned etter zoom sendingen. Der ligger alle øvelsene med forklaringer og eksempler med mer.

Ved påmelding får du en bekreftelse med praktisk informasjon, og i forkant av kursstart får du link til zoom sendingen. Jeg har en prat med foreldre til nye deltagere i forkant av kurset.

Barna er på kurset uten foreldrene sine. Er det noen som er veldig sjenerte så kan en foreldre bli til vi har startet opp med å leke litt, det pleier alltid å gå veldig fint.

På barnekurs har de med seg sovepose, underlag, teppe, pute, eller lignende sånn at de kan ligge behagelig på gulvet. Da er de naturlig avslappet, og kan ligge å fargelegge litt i kursheftet eller bare slappe av mens jeg prater dem gjennom teknikkene. Det passer også fint når vi skal trene på avspenning og å komme til den gode avslappede meditasjonstilstanden.

Vi avslutter den digitale samlingen med en liten oppsummering med foreldrene.

Kurset må ha 8 deltagere for å gjennomføres.

Instruktør: Siv Kroken Gitsø

   siv rund

Epost: siv@silvametoden.no

www.silvametoden.no

www.facebook.com/silvametodennorge


Viktig å vite om kurs for barn i Silvametoden:

Våre kurs er ikke ”kvikk fiks”. Vi lærer bort teknikker for økt mentalt fokus, ro og stressmestring, som fortsettes å øves og brukes etter kurset. Instruktørene er ikke psykologer eller terapeuter. Vi har ikke kompetanse for ulike helse- eller adferds utfordringer. Dersom du er usikker på om ditt barn faller inn under noe av det som nevnes her, ta kontakt så finner vi ut av det sammen. 

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Deltakere:
Deltaker
Legg til deltaker

Bestillingssammendrag

div produkt bilder

OSLO - Repeterende deltager på barnekurs (8-12 år) 26.oktober 2024

NOK 990
Totalt beløp NOK 990

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Her melder du på til barnekurset for repetisjon.