Silvametoden

Silvametoden lanserer….

Lær hvordan du tiltrekker deg den store kjærligheten

I løpet av 30 dager får du øvelser og oppgaver for å tiltrekke deg din Soulmate. Finn kjærligheten i deg selv og i din sjelevenn.

Flotte øvelser du beholder, og kan gjøre om og om igjen

Drømmer du om å møte den store kjærligheten?

Om en kjærlig og god relasjon med den som forstår deg på alle plan?
Drømmer du om å finne Soulmaten din?

Da er dette programmet noe for deg.

I dette programmet jobber du med ALLE deler av deg selv.

Om du ønsker å bli elsket må du først elske deg selv. Når du er stolt av, glad i og respekterer deg selv fullt og helt, da er du den som soulmaten din kan matche. Lær deg å tiltrekke deg det ER, og vær det du ønsker å tiltrekke deg. 

Du skal også få jobbe med Kildeenergien og bruke nattlige programmeringer for å tiltrekke deg soulmaten din.

Alle deler av deg mobiliseres i å tiltrekke deg den store kjærligheten som matcher det du utstråler.

Hva kan du forvente fra 30 dager med programmering for å tiltrekke deg din soulmate?

Du blir virkelig bevisst på hva det er du ønsker deg, og hvem du selv ønsker å være! Uansett hvor langt ut trosystemene dine tar deg, så vil du påvirke og endre deg selv (eller hele universet) for å bli klar til å møte soulmaten din. Du vil kjenne på et liv fylt med mer glede.

Husk at du ikke kun kan peke finger utover og forvente at det utenfor deg skal manifesteres uten at du selv først har skapt det du ønsker på innsiden. Derfor jobber vi med hele deg.

Hvilke viktige teknikker trenger du for å ha suksess i å tiltrekke deg soulmaten din?

For at et mål skal realiseres, så trengs det en “gjødslet grunn”. Du får konkrete teknikker som uten tvil vil bringe deg det du ønsker om og om igjen….

1. Ressurssterke trossystemer

Trossystemene dine om kjærlighet, varige relasjoner og egenverdi, er det som praktisk talt skaper suksess eller det motsatte, med opplevelsen din av kjærlige og støttende relasjoner i dag.

Det er et faktum at for å tiltrekke deg din soulmate, så må du tro at du er fortjener kjærlighet, at du er mulig å elske, og at det er en perfect match for deg der ute.

2. Subjektiv programmering

En av de mest effektive verktøyene i Silvametoden er subjektiv programmering. Silva deltagere over hele verden kan fortelle deg om suksess i å nå mål, skape kjærlige relasjoner, og oppfylle drømmene sine ved å bruke intensjon, visualisering og forestilling, ønske, tro og forventning. 

Subjektiv programmering er det som tillater “magien” å skje, uten begrensning av tid og rom.

3. Den rette innstillingen

De etablerte holdningene dine er innstillingen din. Den rette innstillingen vil gi deg et fortrinn i å tiltrekke deg din soulmate. Det skaper den veien som din perfekte kjærlighet kan finne hans eller hennes vei til deg. Innstillingen din henger sammen med trossystemene dine. Det er faktisk sånn at innstillingen din er satt sammen av trossystemene dine som støtter opp om at det du drømmer om virkelig er mulig.

4. Fysisk handling

Fordi vi er dualistiske av natur, så vil det vi programmerer for subjektivt også trenge støtte av håndfast og fysisk handling. Vi må ikke bare gjøre det som trengs for å tiltrekke oss den perfekte soulmaten, vi må også gjøre det som trengs for å være den perfekte soulmaten for en annen.

Den første handlingen innebærer å elske deg selv først. Du må utvikle deg til en som elsker, beundrer, setter pris på og respekterer seg selv på alle måter. Selv om det kan virke som en stor oppgave, så er det faktisk oppnåelig.

 

5. Forbered deg på å motta

Altfor ofte så programmerer vi for ting vi ønsker uten noen forberedelse på å faktisk motta. Når du forbereder deg på å motta den perfekte soulmaten din så uttrykker du overfor deg selv og hele universet at det uten tvil vil skje.

Overbevisning er kvaliteten på trossystemene dine om at du vil tiltrekke deg en soulmat. Overbevisning kommer med visshet, tilit og tiltro. Alle disse styrkes når du forbereder deg på å motta.

30 dager til å tiltrekke din Soulmate

Du kommer til:

 • Å sette 10 intensjoner
 • Utføre 10 oppgaver
 • Motta 10 personlig utviklings meditasjoner
 • Å gjøre 10 programmeringer om natten. Få Kildeenergien og hele universet til å spille på lag med deg i å tiltrekke deg din Soulmate.
 • Du får en arbeidsbok med forklaringer og for å tydeliggjøre målene dine, samt en pdf med utfyllende tips og spørsmål med svar!

Områder du skaper forbedring innen:

 • ØKONOMI: Skap nye trossystemer om penger
 • HELSE: Helsebringende sil
 • VEKT: Ideell vekt for optimal helse
 • KARRIERE: Sinnsspeilet for karriere
 • UTSEENDE / hvordan du fremstår: Metamorfose (transformasjon, endring til det bedre)
 • SELVFØLELSE: Ha kontakt med selvfølelsen din
 • FAMILIE UTFORDRINGER / relasjoner: Tilgivelse av deg selv og andre
 • INNSTILLING, HOLDNING: En samtale med sinnet ditt
 • VANER: Vanekontroll
 • EMOSJONELLE UTFORDRINGER: Bryt begrensninger
 • 3 Bonus øvelser

Dette er områdene vi skal jobbe med

OMRÅDE #1

Økonomi

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg strammer “livremma” om jeg trenger, for å ha den økonomien jeg ønsker.

MEDITASJON

Å skape nye positive trossystemer om penger.

FYSISK HANDLING

Du skal gå gjennom økonomien din, og evt få råd og hjelp til å lage en plan for økonomien din fremover.

OMRÅDE #2

Helse

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg gjør det jeg kan for å forbedre alle aspekter av helsen min. Jeg skal øke inntaket mitt av næringsrik mat, jeg skal trene og jeg skal eliminere dårlige helseskadelige uvaner. Jeg søker hjelp om jeg føler jeg trenger det.

MEDITASJON

En helsebringende sil 

FYSISK HANDLING

Vurder næringsinntaket ditt, og treningsrutinene dine. Vurder også trossystemene og ønskene dine om å være ved så god helse som mulig.

OMRÅDE #3

Vekt

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg skal implementere den riktige ernæringsmessige planen for meg, og jeg skal nå min idealvekt for best mulig helse.

MEDITASJON

Ideel vekt for best mulig helse

FYSISK HANDLING

Følg det du lærer i Ideel vekt for best mulig helse meditasjonen. Ta daglige, små, komfortable justeringer i næringsinntaket ditt. Vær konsekvent slik at du når din ideelle vekt på en så grei måte som mulig.

OMRÅDE #4

Karriere

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg skal forbedre kompetansen og ferdighetene mine slik at jeg øker kvaliteten på jobben jeg gjør, verdien for arbeidsplassen min, muligheten for forfremmelse og muligheten for lønnsøkning.

MEDITASJON

Sinnsspeilet for karriere

FYSISK HANDLING

Fortsett å bygge videre på kompetansen og ferdighetene dine ved å lære noe nytt, bli enda bedre på noe du allerede gjør bra og utvikle deg på noe du føler du brenner for.

OMRÅDE #5

Utseende

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg vil ha mer fokus på hvordan jeg fremstår, og forbedre de områdene som gjør at jeg pr i dag føler meg mindre tiltrekkende og attraktiv. Jeg vet at selv små endringer gjør en stor forskjell, og jeg vil også søke råd for å gjøre en makeover av mitt utseende og hvordan jeg fremstår i den grad det føles komfortabelt.

Merk – utseende handler både om hvordan du steller deg, kler deg, tar vare på deg selv, ter deg osv. Ikke kun om utseende som skjønnhetsindustrien er opptatt av.

MEDITASJON

Metamorfose (endring til det bedre, en transformasjon, en oppgradering)

FYSISK HANDLING

Ta en titt på deg selv og spør; “Hvordan trenger jeg å se ut for å tiltrekke min Soulmate?”. Så lar du intuitivt ideer komme til deg og følger de opp. Husk at like barn leker best, vi tiltrekker oss det vi er. Mens du mer og mer blir den personen du elsker, beundrer, setter pris på og respekterer så vil også utseende ditt skifte for å matche den genuine positive følelsen for deg selv.

OMRÅDE #6

Selvfølelse

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg er summen av alle mine tidligere erfaringer. Noen erfaringer løfter selvfølelsen min og andre demper den. Jeg vil se på og håndtere gamle utfordringer. Jeg vil utvikle talentene mine. Jeg vil øve på å stå opp for meg selv, hva jeg tror på og sette klare grenser for meg selv og de jeg omgås.

MEDITASJON

Ha kontakt med selvfølelsen din

FYSISK HANDLING

Alle har mange ting de gjør bra. Fokus på de tingene du gjør bra, og legg merke til hvordan du føler deg når du gjør dem.

OMRÅDE #7

Familie “greier”

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg vil nærme meg familiemedlemmer som jeg har en uløst utfordring med. Siden jeg vet at jeg ikke kan kontrollere hva andre tenker eller hvordan de oppfører seg, vil jeg forsøke å løse opp i disse utfordringene som best jeg kan og på den måten finne ro i hjerte og sjelen.

MEDITASJON

Tilgivelse øvelse

FYSISK HANDLING

Etter at du har gjort Tilgivelse øvelsen  for å tilgi familie medlemmer som du føler har gjort deg urett eller som du har gjort urett mot, er det tid for å nå ut til dem fysisk. Du kan skrive et brev, en e-post eller en sms for å uttrykke følelsene dine.

OMRÅDE #8

Innstilling

SETT INTENSJONEN DIN

Siden jeg vet at det å ha en positiv innstilling fremfor en negative fører til mer positive resultater og relasjoner, så velger jeg å være en realistisk optimist!

MEDITASJON

En samtale med sinnet ditt

FYSISK HANDLING

Vær veldig observant på tankene dine og ordene du sier. Når du tar deg selv i å tenke, tro eller si noe som negativt, si til deg selv “Slett-Slett” og erstatt tanken, trossystemet eller utsagnet med noe mer positivt og smart.

OMRÅDE #9

Vaner

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg er bevisst på jobbe med å gradvis eliminere de dårlige og/eller uønskede uvanene mine så de ikke lenger har en negativ effekt på meg og planene mine for fremtiden med min soulmate.

MEDITASJON

Vanekontroll

FYSISK HANDLING

Det er viktig og nødvendig å ta en streng titt på oss selv og alle deler av livene våre, og samtidig være åpen for å forstå hva følelsene og kroppen vår forteller oss. Vær ærlig med deg selv, rydd opp i fornektelse, bli kvitt desillusjoner og sett lys på destruktive vanemønster.

OMRÅDE #10

Emosjonelle utfordringer

SETT INTENSJONEN DIN

Jeg vil se dypt innover til roten av emosjonene mine, og få hjelp om jeg trenger det, for å forstå og bryte det som begrenser meg.

MEDITASJON

Bryt begrensninger

FYSISK HANDLING

Alt i livet ditt involverer dype innlærte mønster. Disse mønstrene fører til automatisk tankegang og handlinger som skaper like resultat om og om igjen.

Lene Thorgersen Røine

Lene er ansvarlig for Silvametoden i Norge. Hun har nå oversatt og tilpasset “Finn din Soulmate” til norsk.

Det var Laura Silva Quesada som i 2008 sertifiserte Lene i Silvametoden. Siden har de truffet hverandre jevnlig på kurs og samlinger.

Laura er datteren til Jose Silva som grunnlag Silvametoden. En metode som lærer deltagerne å bruke visualisering og forestilling for å koble om underbevisstheten med positiv programmering, ta i bruk mer av potensialet sitt og å nå mål. Silvametoden har i årtier vært ansett som det originale og mest imiterte programmet innen dynamisk meditasjon.

Både Laura og Lene ønsker deg lykke til med “Finn din Soulmate”.

Hør hva Laura sin egen erfaring med dette programmet er nedenfor.

Hør hva Laura Silva Quesada sier om programmet:

Kjøp programmet i dag 

For å gjøre det enklest mulig for deg har vi følgende betalingsmuligheter

Alt i en betaling

Betal hele summen med en gang.

 1990 NOK

Dele opp betalingen i 2

Betal i to omganger.

1100 NOK x 2

totalt kr 2200

Hvordan får jeg produktet mitt?

Programmet Finn din Soulmate foregår hjemme i ditt eget tempo.

Det er et program som over 30 dager gir deg daglige eposter med oppgaver og øvelser og hvordan du skal programmere om natten. Alt du trenger en en datamaskin eller din mobil, wifi, og en daglig investering av din tid til å gjøre disse fine øvelsene.

Du kan laste ned og lagre alle øvelsene, bortsett fra de første 7 dagene mens pengene-tilbake-garantien gjelder. I disse dagene må du lytte på øvelsene via internett. Etterpå kan du lagre både de øvelsene du har mottatt de 7 første dagene og alle du mottar etterpå. På denne måten kan du gjøre øvelsene om igjen og om igjen når du ønsker! Det er mulig å laste ned øvelsene 10 ganger hver, så sørg for å lagre de på data og eller mobil.

Du får link til en hemmelig, privat facebookgruppe der vi vil dele tips og innspill og du kan stille spørsmål.

100% FORNØYD GARANTI!

Er du ikke fornøyd med programmet kan du innen 7 dager si ifra – og få du pengene tilbake.

Kjøp programmet i dag 

For å gjøre det enklest mulig for deg har vi følgende muligheter

ttps://silvametoden.simplero.com/purchase/87736-Finn-din-Soulmate/price/279550-pris-dele-oppAlt i en betaling

Betal hele summen med en gang.

1990 NOK

Dele opp betalingen i 2

Betal i to omganger.

1100 NOK x 2

totalt kr 2200

Silvametoden Norge © 2021