Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN i Norge

 

 

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og  har jobbet med Silvametoden siden 2008. Jeg driver «Rå i hue» som er mental trening og coaching, og så driver jeg Silvametoden Norge.

I 2008 ble jeg sertifisert instruktør i Silvametoden og i 2012 som Success Coach. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å gå på jobb.

Av utdannelse er jeg siviløkonom fra Edinburgh i Skottland, og etter det tok jeg høyere revisorstudium på Handelshøyskolen i Bergen. Jeg har jobbet med revisjon, regnskap og skatt og er derfor glad i tall, system og struktur. Det tar jeg med meg inn i min jobb med coaching og kurs.

Jeg er kursholder for Næringslivets skole (kursvirksomheten til NHO), og står som foredragsholder hos Athenas – Norges største formidler av foredrag. Utenom dette holder jeg spesialtilpassede kurs og foredrag i bedrifter og grupper, men også åpne kurs for forskjellige aldersgrupper med forskjellig tema.

La oss trene hjernen din til å bli Rå i hue på å oppleve både energi, effektivitet, moro og glede, men også til ro, harmoni og utvikling! Livet handler selvfølgelig ikke bare om det positive, livet inneholder både vanskelige dager, triste dager og skikkelige nedturer. Står vi sterkere mentalt står vi bedre rustet til å håndtere og komme oss videre fra det som ikke er så bra.

Jeg gleder meg til å møte deg på live kurs eller i online kurs.

Ha en strålende dag – bedre og bedre!

Hilsen Lene

 

 Jose Silva

I begynnelsen brukte Jose teknikkene, som han kalte Silvametoden, til å hjelpe barna sine til å gjøre det bedre på skolen. For at de skulle forbedre karakterene sine, styrke hukommelsen og booste intuisjonen og kreativiteten sin.

Jose Silva hadde selv ingen formell utdannelse. Til tross for skepsis og kritikk fortsatte han arbeidet med å lage mentale teknikker og øvelser slik at de han jobbet med kunne være på alfa og theta niva (lavere bevissthetsnivåer) og ta i bruk mer av ressursene i sinnet.

Ryktet om barnas utvikling spredte seg, og etterhvert trente han andre barn og voksne i nærmiljøet og så etterhvert over hele verden.

Det første åpne kurset i Silvametoden ble holdt i 1966. Og i dag, 50 år etter, har metoden utviklet seg med moderne forskning og lærer deg fortsatt gode teknikker for personlig utvikling. Teknikkene fungere og gir deg resultater om du bruker det du har lært.

Jose døde i 1999, og siden det har Silvaorganisasjonen blitt ledet av en av hans døtre, Laura Silva. Nå har en annen av hans døtre Diana Silva overtatt lederansvaret.

FINN SILVAMETODEN PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Instagram-3

Copyright © Silvametoden Norge. Alle Rettigheter Reservert