Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN

Lær deg teknikker som gjør at du kan ta større kontroll over livet ditt

SILVAMETODEN i Norge

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og  har jobbet med Silvametoden siden 2008. Jeg driver “Rå i hue” som er mental trening og coaching, og så driver jeg Silvametoden Norge.

I 2008 ble jeg sertifisert instruktør i Silvametoden og i 2012 som Success Coach. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å gå på jobb.

Av utdannelse er jeg siviløkonom fra Edinburgh i Skottland, og etter det tok jeg høyere revisorstudium på Handelshøyskolen i Bergen. Jeg har jobbet med revisjon, regnskap og skatt og er derfor glad i tall, system og struktur. Det tar jeg med meg inn i min jobb med coaching og kurs.

Jeg er kursholder for Næringslivets skole (kursvirksomheten til NHO), og står som foredragsholder hos Athenas – Norges største formidler av foredrag. Utenom dette holder jeg spesialtilpassede kurs og foredrag i bedrifter og grupper, men også åpne kurs for forskjellige aldersgrupper med forskjellig tema.

La oss trene hjernen din til å bli Rå i hue på å oppleve både energi, effektivitet, moro og glede, men også til ro, harmoni og utvikling! Livet handler selvfølgelig ikke bare om det positive, livet inneholder både vanskelige dager, triste dager og skikkelige nedturer. Står vi sterkere mentalt står vi bedre rustet til å håndtere og komme oss videre fra det som ikke er så bra.

Jeg gleder meg til å møte deg på live kurs eller i online kurs.

Ha en strålende dag – bedre og bedre!

Hilsen Lene

Jose Silva

I begynnelsen brukte Jose teknikkene, som han kalte Silvametoden, til å hjelpe barna sine til å gjøre det bedre på skolen. For at de skulle forbedre karakterene sine, styrke hukommelsen og booste intuisjonen og kreativiteten sin.

Jose Silva hadde selv ingen formell utdannelse. Til tross for skepsis og kritikk fortsatte han arbeidet med å lage mentale teknikker og øvelser slik at de han jobbet med kunne være på alfa og theta niva (lavere bevissthetsnivåer) og ta i bruk mer av ressursene i sinnet.

Ryktet om barnas utvikling spredte seg, og etterhvert trente han andre barn og voksne i nærmiljøet og så etterhvert over hele verden.

Det første åpne kurset i Silvametoden ble holdt i 1966. Og i dag, 50 år etter, har metoden utviklet seg med moderne forskning og lærer deg fortsatt gode teknikker for personlig utvikling. Teknikkene fungere og gir deg resultater om du bruker det du har lært.

Jose døde i 1999, og siden det har Silvaorganisasjonen blitt ledet av en av hans døtre, Laura Silva. Nå har en annen av hans døtre Diana Silva overtatt lederansvaret.

Ann Kristin Risvaag

Ann Kristin Wold Risvaag kom i kontakt med Silvametoden tidlig i tjueårene, gjennom bøkene ,”Silvametoden” og “Hvordan få hjelp fra den andre siden”, skrevet av José Silva. Selv om Silvametoden var i vekst over hele verden, fulgte ikke Ann Kristin den stien på den tiden.

Silvametoden fant veien tilbake til livet hennes tjue år senere, ved at de samme to bøkene ble gjenoppdaget. José Silvas ord og visdom resonerte dypt i henne, og forvandlet hennes liv helt. Fra bøkene skrevet av José Silva, til selvstudiekursene av Laura Silva Quesada, deltok Ann Kristin på sitt første Silva seminar i mars 2017. Fra da av gikk Ann Kristin fra å være en Silvakurs-utdannet til en sertifisert Silva instruktør på bare syv måneder.

Fra 2017 har hun vært en del av et Silvametodens team, med den erfarne direktøren for Silva Norge og Sverige, Lene Thorgersen Røine som leder.

Ann Kristin holder kurs i Silvametoden Silva Life System, Silva barnekurs og ungdomskurs og ulike workshop i Norge og Sverige.

Av yrke er Ann Kristin førskolelærer og har en bachelor i Steinerpedagogikk. Hun har jobbet i både barnehage og skole siden 2004.

Fasineringen for spiritualitet og mysteriet om den menneskelige erfaringen, ledet henne til å stifte bekjentskap med flere forskjellige disipliner fra tidlig i tenårene. Ann Kristin har gjennomført flere typer kurs og opplæring i energiarbeid og healing. Hun har kjennskap til både yoga og qigong.  Fra tidlig i livet har hennes mål vært å dele sin erfaring og kunnskap, og å inspirere andre som søker livsforvandling.

Fotografi: Charlotte Marianne

Epost: annkristin@silvametoden.no

Tlf nr : 920 49 424

 

Kristin Skjøstad

 

Hei, jeg heter Kristin Skjøstad og er instruktør i Silvametoden Silva Life System (sls) og Silva Intuisjonstrening (sis). Jeg bor i Trondheim sammen med min mann og datter på 18 år. Jeg jobber til daglig innenfor rus og psykiatri.

Første gang jeg hørte om Silvametoden var på 80-tallet, men det var først i midten av 90-tallet at jeg leste min første bok om Silvametoden og begynte å praktisere. Tok mitt første kurs i 2002 og siden har jeg repetert veldig mange ganger. Høsten 2017 tok jeg instruktørutdannelsen. 

Jeg har vært opptatt av selvutvikling siden slutten av 80-tallet og har blitt kjent med utallige terapiformer. Regresjonsterapi, ulike former for healing, pusteteknikker, psykologi, meditasjon, massasje og sjamanisme har vært og er fortsatt en del av livet mitt. Jeg kan si at jeg har en lidenskap for å avsløre mønster som holder oss fast i noe som ikke er godt for oss selv.  Silvametoden gir oss redskaper for dette og lærer oss å ta ansvar for eget liv. For meg er Silvametoden veldig komplett, du finner alt samlet i ett konsept og nettopp det er årsaken til at jeg ønsket å bli instruktør for Silvametoden. Her har du meditasjon, mindfullness, bevisstgjøring, healing, positiv psykologi, intuisjonstrening, mental trening og mye annet under samme konsept. Dette gjør at jeg kan få brukt den lærdommen jeg har tilegnet meg på min vei. Gleder meg til å se deg på kurs.

 

Epost: kristin@silvametoden.no

Tlf nr : 926 58 926

Tamas Juhasz-Ollerenyi

Tamas er opprinnelig fra Ungarn der det er et stort Silva miljø, og han bor nå på Lillestrøm. Han er lidenskapelig opptatt av å lære bort og å inspirere deg.

Tamas har lært av mange erfarne instruktører i Silvametoden både i Ungarn, Norge og Storbritannia. Siden 2016 har han jobbet tett med sin mentor, Lene Thorgersen Røine, som er direktør og ansvarlig for Silvametoden i Norge og Sverige. Tamas er en erfaren og aktiv bruker av Silvametoden og holder forskjellige kurs og workshops i Norge og Sverige.

Fotografi: Charlotte Marianne

Epost: tamas@silvametoden.no

Tlf nr : 477 33 320

Maxine Blystad-Collins

Som niåring deltok Maxine Blystad-Collins på sitt første Silva kurs i Oslo.

Den niårige Maxine tok budskapet i kurset til seg uten forbehold. Dette ble starten på en livsreise som har tatt henne dypt innover i seg selv og langt ut i verden. I over tretti år har hun praktisert metoden og skapt seg et eventyrlig liv.

Som barn av en italiensk/norsk familie og oppvokst både i England og i Norge, betegner Maxine seg som en global borger som jobber og bor verden over. Over flere tiår har hennes arbeidsfelt blant annet bestått av produksjon av store TV show, Hollywood spillefilmer, og arbeid med globale merkevarer.

Møtet med Silvametoden vekket også hennes interesse for å utvide sin kunnskap og viten om vår menneskelige kraft. Dette ledet henne til å studere ulike personlige utviklingsprogrammer og kurs, og hun har flere sertifiseringer innen disse. Maxine har også hatt gleden av å assistere flere anerkjente åndelige lærere og ledende personer innen mentaltrening over hele verden.

Men det er Silvametoden som står hennes hjerte nærmest. Med over tretti års erfaring med Silvametoden, føler hun seg kallet til å dele disse revolusjonerende og evidensbaserte teknikkene med sine medmennesker.

Epost: maxine@silvametoden.no

Tlf nr : 408 54 152

FINN SILVAMETODEN PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Instagram-3

Copyright © Silvametoden Norge. Alle Rettigheter Reservert