Silvametoden

Du er velkommen til 2-dagers kurs 

Lær å bruke intuisjonen aktivt for å skape et liv fylt av mestring og mindre stress!

I løpet 2 dager lærer du hvordan du kan bryte egne begrensinger og oppnå et liv fylt av mer mestring, livsglede og mindre stress.

Det eneste som står mellom deg og å leve et intuitivt liv er motstanden i ditt eget sinn.

Intuisjon er medfødt – og kan trenes.

Samfunnet, skolen, kulturelle holdninger og oppveksten vår – har samlet gjort at vi ofte ignorerer denne sjette sansen.

Intuisjonen vår har blitt “skrudd av”.

Med den rette prosessen så kan du vekke den opp igjen, og bli mer kreativ og produktiv! 

Etter å ha deltatt på Silva Intuisjonskurs vil du…

Få en levende magefølelse og presis retning for hvilken aktivitet og handling som vil lede mot målene dine for jobb og økonomi.

Håndtere stress mer effektivt, og oppleve total avspenning og indre ro gjennom alfa og theta meditasjoner.

Bedre bruke den høyere intelligens din til raskt og varig skape bedre relasjoner. Og MYE mer...

Noen grunner til å trene intuisjonen.

Å bli kjent med intuisjonen og å stole på den skaper mer flyt i  livet ditt.

Å leve et liv med fri tilgang til intuisjonen er vårt mål for alle som går på kurs i Silvametoden.

Vi opplever at mer enn 90% av våre kursdeltagere opplever en forbausende bedring av intuisjonen etter bare 2 dager med intuisjonstrening.

4 gode grunner til å være med på Silva Intuisjonstrening

Over to dager vil du blant annet lære følgende teknikker og metoder. 

Holo-viewing Teknikken

Mange selvutviklingskurs lærer deg hvordan du kan oppnå mål, men kommer til kort i forhold til å avsløre om målet virkelig er i samsvar med dine indre ønsker og det som er riktig for nettopp deg.

Kildeenergien

Under denne teknikken er vi på et dypere nivå i sinnet. Med denne teknikken lager vi et symbol på det i deg som vet, som er en viktig støttespiller og veileder.

Denne bruker vi så videre intuitivt for råd og innsikt.

5-stegs projeksjonstrening

Projiseringsøvelser er designet for å trene sinnet ditt til å projisere din tilstedeværelse utenfor tid og rom, til forskjellige steder.

Vi kaller det subjektiv utdannelse.

Theta og delta meditasjon

Alfa nivå tar hjernefrekvensen din ned til 7 – 14 svingninger per sekund, og gir deg tilgang til forsterket kreativitet, avspenning, healing og intuisjon. Du kan tenke på theta som en avansert versjon av Alfa. Begge tilstandene gir tilgang til de samme fordelene, men Theta tar deg til et høyere bevissthetsnivå.

Mer informasjon om Silva Intuisjons System

Venter du på at livet ditt skal ”begynne”? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening? Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt.

Gjør deg klar til å utforske ditt indre rom, dine egne behov og ditt virkelige potensial. Bevissthetstrening og en subjektiv utdanning som vil hjelpe deg på alle områder i livet; helse, relasjoner, arbeid, personlig vekst og livsoppgaven din.

Intuisjonen din er sansebasert. Den kommer gjennom sansene. Du har en magefølelse eller andre følelser i kroppen, du hører det eller bare vet det eller du ser det eller et symbol dukker opp. Dette anså José Silva som kronen på sitt verk. Lære oss å bruke våre geniale evner slik at vi kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Sentralt på kurset er de mentale øvelsene. De foregår i en avslappet, meditativ tilstand der du aktiviserer den indre delen av hjernen, den som produserer alfa/theta frekvenser, og gir tilgang til din indre bevissthet. I hver eneste øvelse får du muligheten til å arbeide med deg selv. Du skal ikke prestere noe eller dele ting av personlig karakter. Du får erfaringer og resultater allerede på kurset.

Anvendt ESP – bruke intuisjonen din aktivt.

Du erfarer din egen intuisjon og får bekreftet at den informasjonen du oppfatter ved hjelp av din egen intuisjon er korrekt. Du får referanser for hvordan din intuisjon fungerer (visuelt, auditivt el kinestetisk). Dette kan du senere utnytte både objektivt og subjektivt slik at du lykkes oftere enn før.

Vi diskuterer flaks og uflaks, det å lykkes versus mislykkes, og den kommunikasjon som foregår mellom oss mennesker uten at vi bruker de fysiske sansene.

Hensikten er at du skal lære å bruke disse subjektive egenskapene til å løse hverdagens utfordringer enda bedre. Du blir bevisst egne behov og blir bedre i stand til å skape det livet du ønsker å leve.

Mangler du informasjon til å løse problemene dine, kan du bruke intuisjonen din til å hente den. Bevissthetstrening gir deg lettere tilgang til intuisjonen, din indre visdom.

Det er ingen grunn til å tro at den evolusjonen vi har sett i vår tid kommer til å stoppe opp. Tvert imot, barna våre, de nye generasjonene, EQ (emosjonell intelligens) generasjonen, utvikler andre egenskaper som blir viktigere i det samfunnet de skal arve. ”De har vært pålogget siden de ble født og er vant til å uttrykke seg i både tekst, lyd og bilder. De blogger. Tegner og forteller historien sin. Danser, synger og fotograferer for å uttrykke hvem de er.”

Vi foreldre av denne EQ generasjonen trenger nye ferdigheter for å henge med i svingene etter som de nye generasjonene tar over. Disse ferdighetene finner du i SilvaMetoden og da særlig Silva Intuisjonstrening.

Fjerne tankemønstre som hindrer deg i å nå målene dine
Hvem er jeg? Venstrehjernen, der du er et individ adskilt fra alle andre
Hvem er vi? Høyrehjernen, der du er verdens kilde, i ett med alt som er.

For å delta på intuisjonskurset må du tidligere ha gjennomført Silvametoden sls (silva life system). Pris for førstegangsdeltagerer er kr 4900. Etterpå får du repetisjonsrett resten av livet på dette kurset. MERK – våren 2019 har vi som en test åpnet intuisjonskurset også for dere som ikke har vært på Silva Life system først.

Fortsatt usikker på om du skal delta?

Se hva tidligere deltakere sier:

Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført  😉
“Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på  :-), og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!  :-D”

– Liv

“Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etterhvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort. ;-)”

– Cecilie Aagot

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine  🙂

– Ragna

Praktisk informasjon

Dato

Lørdag og

søndag

Tidspunkt

Start: 10:00

Slutt: 20:00

Lokasjon

Sentralt

Meld deg på i dag

For å gjøre enklest mulig har vi følgende muligheter

Alt i en betaling

Betal hele summen med en gang.

4.900 NOK

Delt på 2

Betal hele summen i to omganger.

2.500 NOK x 2

Delt på 4

Betal hele summen i fire omganger.

1.300 NOK x 4

Repeterende?

700 NOK

Oppgradere fra BLS før 2008?

2500 NOK

5 grunner til å lære seg Silva intuisjonstrening:

 

1. HOLO-VIEWING teknikken

Mange selvutviklingskurs lærer deg hvordan du kan oppnå mål, men kommer til kort i forhold til å avsløre om målet virkelig er i samsvar med dine indre ønsker og deg.

Når indre og ytre mål går i samme retning, blir hindringer overkommelige og du begynner å oppleve synkronisitet. Lykketreff og merkelige tilfeldigheter skjer og er med på å hjelpe deg på vei mot målet.

2. Sinnsspeilet – Raketten mot din Livsoppgave

Under denne teknikken er vi på et dypere nivå i sinnet. Med denne teknikken minimaliserer vi hindringer på vår vei — og det er derfor den kalles raketten.

Dette er en meget kraftfull versjon av kreativ visualisering, men gjort på et dypere nivå I sinnet hvor vi bruker alle våre sanser. Riktige holdninger og tankemønstre er også meget viktige, og helt avgjørende for et godt resultat.

3. 5 stegs projeksjonstrening

Projiseringsøvelser er designet for å trene sinnet ditt til å projisere din tilstedeværelse utenfor tid og rom, til forskjellige steder.

Det venter deg uante fordeler når du mestrer denne evnen. — du vil bli I stand til å visualisere mennesker, steder, dyr og objekter med klarhet, løse vanskelige problemer samt få en dyp forståelse av dine omgivelser.

4. Jobbe med oppgaver

Oppdag helseutfordringer og send healing.

 5. Å fungere på Theta og Delta.

Du har kanskje hørt om Alfa nivå som et nivå for meditasjon.

Alfa nivå tar hjernefrekvensen din ned til 7 – 14 svigninger per sekund, og gir deg tilgang til forsterket kreativitet, avspenning, healing og intuisjon.

Du kan tenke på theta som en avansert versjon av Alfa. Begge tilstandene gir tilgang til de samme fordelene, men Theta tar deg til et høyere bevissthetsnivå.

Videre vil avanserte teknikker sånn som  The Delta- doorway lære deg hvordan du tuner deg inn på veiledning fra din høyere intelligens mens du er i nær-søvn delta-nivå.

Om det ikke var nok…

Så vil du etter å ha vært på kurs en gang, få muligheten til å repetere det samme kurset resten av livet over hele verden, da til brøkdelen av prisen. Nettopp for at du skal kunne få gjentatte spark i baken og inspirasjon til å fortsette reisen din. Repetisjon av hele kurset koster pr i dag kun kr 700.

La oss styrke opp intuisjonen, forstå den og finne ut hvordan vi kan bruke den aktivt for å skape det livet og den hverdagen som du ønsker!

Silvametoden Norge © 2018